Edhe 5 rast nga Klina me Covid-19

    

Sot u konfirmuan 514 raste me Covid-19 në Kosovë, 86 të shëruar dhe 3 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe 5 person nga Klina, më saktësisht nga fshati Ujmir 2 persona Doberdol 1 personë zllakuqan 1 person dhe 1 person nga Klina me Covud-19

SHARE