Edhe 4 rast nga Klina me Covid-19

Sot u konfirmuan 141 raste me Covid-19 në Kosovë, 143 të shëruar dhe 6 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janê edhe 4 person nga Klina, më saktësisht nga fshati Gllarevë 1 person. Grabanicë 2 persona. Sferkë 1 person

SHARE