Edhe 2 rast nga Klina me COVID 19

Sot u konfirmuan 145 raste me Covid-19 në Kosovë, 144 të shëruar dhe 9 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe 2 person nga Klina, më saktësisht nga fshati 1 Dollc edhe një ne Klinë