E tmerrshme: Vajza tregon si u “kidnapua” në Prishtinë, u dhunua dhe u incizua në një motel

Një vajzë në Prishtinë ka rrëfyer para policisë tmerrin që kishte përjetuar një muaj më parë në Prishtinë.

Ajo gjatë muajit Qershor është marrë me forcë nga një mashkull, i cili pa deshirën e saj  e kishte derguar në motel.

Një vajzë në Prishtinë ka rrëfyer para policisë tmerrin që kishte përjetuar një muaj më parë në Prishtinë.

Ajo gjatë muajit Qershor është marrë me forcë nga një mashkull, i cili pa deshirën e saj  e kishte derguar në motel.

Sipas raportimi të cilin e ka bërë në Policia në muajin Korrik, ajo ka thënë së përveç që e ka dhunuar seksualish gjithashtu e aktin e ka incizuar si dhe ka bërë fotografi të ndryshme.

Në raportin 24- orësh të Policisë së Kosovës , thuhet se viktimës gjithashtu nga i njëjti i janë vjedhur dokumentet personale dhe një shume parash, shkruan Gazeta inFokus.

“Në lidhje me rastin janë intervistuar disa dëshmitarë rasti” thuhet në ketë raport.