Dukagjini shpallet fitues i Turnirit Përkujtimor “Domi dhe Rama”

Turniri përkujtimor “Domi dhe Rama” që u mbajtë në kuadër të Komunës së Prishtinës nga FFK dhe nga Liga e Veteranëve ku morën pjesë katër ekipet:Prishtina..Dukagjini..Vëllaznimi dhe Liria.

Ndeshja e parë u mbajtë nga Prishtina-Dukagjini 1 me 3 dhe finalja Dukagjini me Vllazënimin 2 me 1.

Dukagjini u shpall fitues i këtij turniri!

“Përgëzoj lojtarët për angazhim!Urime fitorja të gjithë vëteranëve të Klinës” ka shkruar Fitim Haliti në FB.