Drini nga Klina, debuton në tregun e muzikës në Itali

20

Shqiptarët kanë arritur tashmë të depërtojnë në fusha të ndryshme në gjithë botën.

Të talentuar e mjaftë kreativë, të rinjtë shqiptar po tregohen veçmas në tregun e muzikës.

Një nga ta është edhe Drini Racaj, i cili ka lindur dhe është rritur në Itali, derisa vjen nga qyteti i Klinës.

Ai ka debutuar në tregun e muzikës italiane, me këngën e parë e cila mbanë titullin “Calimero”, derisa është publikuar në kanalin Youtube.

Duket se edhe ky kosovar do t’i ngjes shkallët e suksesit në zhanrin hip-hop./