Drejtori i shëndetsisë në Klinë, kundër seancës së nesërme !

Drejtori i shëndetsisë në komunën e Klinës, Hekuran Sejdiu përmes një posti në facebook është i shqetësuar për mocionin e rrëzimit të qeverisë !
Posti i ti i plotë :

Shpreh shqetësimin tim të thellë për mocionin dhe për seancën e paralajmëruar për nesër.
Seanca do të duhej të mbahej për tu kordinuar ,bashkuar dhe për të rritur bugjetin në luftë kundër Korona Virusit .

#PopulliBashkë👊

Ju lutemi qëndroni në 🏡
H.S

SHARE