Djali i dëshmorit para se të filloj punën u përkul pranë varrit të babait të tijë !

Djali i dëshmorit Islam Manaj nga Gllareva Klinës, Driton Manaj ka filluar punën e ti si drejtor i KKZ.Më parë në këtë detyrë ishte Skender Veselaj.
Dritoni para se të marrë këtë detyrë vizitoj varrin e babait të tijë Islam Manaj dhe u përkul pranë tijë.Se bashku me të ishin edhe OVL e UÇK-së bashkë me Hajdin Balaj./Klina info/

SHARE