Diona Fona publikon këngë të re

Diona Fona publikon “Katalea”.

Këngëtarja simpatike këtë projekt muzikor e kishte paralajmëruar kohë me parë dhe sot ua solli fansave.

Kënga është ritmike dhe videoklipi përmban skena verore, duke e vënë në plan të parë këngëtaren dhe hiret e saj trupore.