Digjet lokali në Klinë, dëmi kap vlerën e 20 mijë eurove

56

Një lokal në fshatin Drenovc të Klinës është përfshirë nga zjarri, dje pas mesnate,

Burimet e gazetës brenda Policisë njoftojnë se pronari i lokalit ka deklaruar në Polici se persona të panjohur kanë hyrë me forcë në lokalin e tij dhe më pas i kanë vënë zjarrin.

Sipas tij, dëmi kap vlerën e rreth 20 mijë eurove.

Rasti në Polici është cilësuar si “zjarrvënie