Demë Doqi iu premton qytetarëve të Klinës se do të jetë zëri i tyre

Te dashur qytetare te Komunes se Klines,

Duke u bazuar gjithmone ne kompetencat dhe mundesite qe i ka nje anetar i Kuvendit Komunal, pra, duke u bazuar ne Kushtetuten e Republikes se Kosoves, neni 123 dhe ai 124, dhe Ligji per veteqeverisje lokale, une si perfaqesues i juaj, do te ju garantoj se cdo kerkese, shqetesim apo ankese, do ta paraqes ne Kuvendin Komunal. E perveq paraqitjes dhe trajtimit te problemit, ajo se cfare i intereson me se shumti qytetareve tone eshte zgjidhja e atij problemi, te cilin do t’a arrijme, duke u bazuar ne vullentin e mire dhe angazhimin e pashoq qe do ta tregoj gjate kryerjes se kesaj detyre me peshe. Pra, zeri i juaj permes meje do te ndegjohet ne cdo senace te atij Kuvendi. Sepse ne jemi aty per ju, ju na zgjedhni dhe ne ju perfaqesojme. Besimi i dhene nga qytetaret eshte i shenjte, andaj duhet cmuar dhe vleresuar pafundesishte.
Prandaj per nje Kline per te gjithe, voto Lidhjen Demokratike te Kosoves – 160;
Voto Deme Doqi – 23

SHARE