Çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë respektivisht Departamenti për Rregullimin e Tregut të Naftës ka publikuar çmimet e naftës për 24 orët e ardhshme,

Sipas njoftimit, çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është 1.78€ për litër, për Benzinë është 1.43€ për litër dhe për Gas është 0.76 € për litër.