Dita Botërore e Diabetit 14 Nëntori Laboratori Biolab Zafi me zbritje në Analiza të Glikemisë- Klina Info

𝐃𝐢𝐭𝐚 𝐁𝐨𝐭𝐞̈𝐫𝐨𝐫𝐞 𝐞 𝐃𝐢𝐚𝐛𝐞𝐭𝐢𝐭

𝐙𝐛𝐫𝐢𝐭𝐣𝐞 𝟓𝟎% 𝐧𝐞̈ 𝐚𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭: (𝐇𝐛𝐀𝟏𝐜) + 𝐆𝐥𝐮𝐤𝐨𝐳𝐚

🩸14 Nëntori Dita Botërore e Diabetit shënohet me aktivitete të ndryshme të cilat kanë për qëllim rritjen e vetëdijësimit për sëmundjen e Diabetit.
Sëmundje e cila nese nuk mjekohet jep komplikime në të gjitha indet dhe organet

Edukimi për Diabet për të mbrojtur të ardhmën është mesazhi kryesor i kampanjës së Ditës Botërore të Diabetit për vitin 2023

Diagnostifikimi i herëshem dhe trajtimi nga profesionistët shëndetësor parandalon komplikimet.

🏥Biolab Zafi operon në dy pika:
🔬📍Klinë, Rr.Muhamet Haxhaj 📞(049 405 055)
🔬📍Pejë, Rr.Nënë Tereza 📞(048 405 055)
⏰Orari Punës 7:00 deri 19:00
25 Vite së Bashku
Shëndeti mbi të gjitha❗️

Shkruan në faqen zyrtare te Biolab Zafit

SHARE