Butiku “Kimark”, ju uron 14 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës??

17 Shkurti është ditë e madhe për shqiptarët , kosovarët. Para 14 vjetësh u shpall Pavarësia e Kosovës, që tani është e njohur nga shumë shtete të botës. Natyrisht se ky akt, mbetet akt historik dhe më i rëndësishmi për Kosovën.
Urimet për këtë ditë vijnë nga gjithandej. Edhe bizneset e Komunës së Klinës e kanë përzgjedhur portalin tonë për të uruar festën. Ndër ta është edhe Butiku “Kimark”, ju uron 14 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës??