Blerina Berisha – Gashi është femra më e votuar në Klinë nga LDK

Dje në Kosovë u mbajtën zgjedhjet lokale.

Gjithsej në 38 komuna, përfshirë dhe veriun, qytetarët votuan për kryetar dhe për kandidatët në kuvend komunal.

Blerina Berisha – Gashi mori mbi 150 vota, femra më e votuar nga LDK në Klinë

Blerina ka premtuar se do të jetë zëri i secilit qytetar, veçmas i të rinjve.

SHARE