Bislimi raporton sot në Komisionin për Integrime Evropiane

Në Komisionin për Integrime Evropiane raporton zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog, Besnik Bislimi.

Komisionin pritet të mblidhet prej orës 10:00.