Besei nga sot ne KF Dukagjini

Permes një njoftimit te klubit te Kf Dukagjinit nga sot Diellor Beseni ne Dukagjini
Postiim Kf Dukagjinit

Klinë, 7 Janar 2020

Beseni bashkohet me klubin e Dukagjinit.

Edhe një mesfushorë është bashkuar ne
klubin tonë, Diellor Beseni ishtë pjesë e Liris nga Prizereni. Ai nga tash do të perforcojë fazën defanzive ne skuadrën tonë. Ne i urojm mirëse ardhjë dhe shumë sukses me fanellën e klubit Dukagjini.

SHARE