“Benita Company” i dhuron naftë për ngrohje, shkollës në Gremnik

Faleminderit “Benita Compani”
Sot, kompania tashmë me emër e me traditë “Benita Copany” i dhuroi shkollës në fshatin Gremnik naftë për ngrohje duke ua mundësuar që ta lëshojnë ngrohjen, e fëmijët të kenë mjedis të ngrohtë dhe komod për mësim, deri sa të vie furnizimi institucional.

” Faleminderit shumë pronarit, Hisen Kalludra, si çdo herë e në në çdo kohë din të jetë në shërbim të bashkvendasëve të vet, vendindjes se vet dhe atdheut të vet .Respekt!”, shkruhet në postimin falënderues të shkollës në faqen zyrtare FB.

SHARE