Bekim Jashari ka parë nga afër skulpturën e babait të tij

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka parë nga afër skulpturën e babait të tij dhe heroit kombëtar, Hamëz Jashari.

Ai bashkë me nënshkrytetarin, (i cili ishte bashkëluftëtar i babait të tij), janë impresionuar nga skulptura e cila shpërfaq figurën dhe trimërinë e Hamëzes, një vepër kjo gjigante e punuar nga dy artistë kosovarë, përcjellë Indeksonline.

Bekimi teksa ka shkruar së është krenar me gjakun dhe veprën e babai të tij.

Sot isha bashkë me nënkryetarin dhe shokun e bashkëluftëtarin e Adem e Hamëz Jasharit, për të parë punën e skulptorëve tanë, Ylberit dhe Sabriut.
Ju lumshin duart të dyve për një vepër kaq të përkryer!
Njofton /Radio Alaba/ Klina info