Banorët e lagjes Arbëria ankohen për mungesë të infrastrukturës rrugore

Banorët e lagjes Arbëria në Klinë po ankohen për kushte të papërshtatshme rrugore në rrugën “Kuvendi i Lezhës”.
Një banor i lagjes i ka thanë Klina info-s se në këtë lagje ka mungesë të infrastrukturës rrugore e apo ashtu edhe të kanalizimit dhe qytetarët po përballen me këto probleme për një kohë të gjatë, ndërsa institucionet komunale nuk po përmbushin kërkesat e tyre.

SHARE