Robin Krasniqi duhet t’i mposhtë këta dy boksierë, që të bëhet kampion i gjithë kategorisë “WBA”

Javën e kaluar, Robin Haxhi Krasniqi arriti të bëhet Kampion i Botës në kategorinë “WBA” dhe IBO” pasi e mposhti gjermanin, Dominic Boesel.

Në kategorinë “WBA”, Krasniqi mori titullin në “Light Heavyweight World Champion”,
Për të fituar gjithë kategorinë “WBA”, Haxhi Krasniqi duhet t’i mposhtë së paku edhe dy kundërshtarë.

Fillimisht, duhet ta mposhtë kanadezin, Jean Pascal, i cili mban titullin e “Super World Light Heavyweight”. Pas këtij, do të kishte punë me rusin, Dmitry Bivol që është kampion në federatën WBA. 

SHARE