Banoret e Kijevës me rrethin do të dalim në protestë

Njoftohen banoret e fshatrave: CEROVIK Çabiq, Gulluboc, Pllaqicë, Mleqan, Kijevë, Llazicë, dhe Bubavec, se me datën 13 Janar 2020 do të dalim në protestë në Autostradën Pejë-Prishtinë, për ta bllokuar këtë rrugë, si revoltë ndaj KEDS-it, se energjia elektrike në këto fshatra është si QIRI, ndaj deri në përmbushjen e kërkesave tona ne nuk do të ndalemi, madje protestat tona do t’i zgjerojmë edhe më gjerë e deri te niveli qëndror…
Ju ftojmë t’i bashkoheni kësaj proteste!

SHARE