Banorët e Gjurgjevikut të Madh në hall nga mbeturinat, kanë një apel

Banorët e fshatit Gjurgjevik i Madh në Klinë janë në hall nga mbeturinat.

Për Klina Info kanë thënë që ambienti dhe rrugët janë të ndotura nga qytetarët e pandërgjegjshëm që po hudhin mbeturina.

Kjo shihet edhe nga fotografitë që ata kanë dërguar.

Këto pamje pasqyrojnë më së miri gjendjen e tmerrshme ku banorët e fshatit kanë kërkuar që nëse shohin dikënd duke hedhur mbeturina t’i lajmërojnë organet kompetente.

SHARE