AS Roma del në shitje për 800 milionë euro

Roma ka konfirmuar që është në negociata për shitjen e klubit.

Presidenti i Romës, James Pallotta ia ka caktuar klubit çmimin prej 800 milionë eurove, 530 milionë euro + 270 milionë euro borxhe.

Grupi “Friedkin” raportohet se është më i interesuari momentalisht për blerjen dhe vecse janë në bisedime, por tash thuhet se edhe kompani të tjera të interesuara. Kreu i “Freidkin Group” është Dan Friedkin, i cili numëron 4.1 miliardë euro pasuri.

SHARE