Aksident trafiku ne Dubravë të Istogut

Sot rreth orës 12 : 15 ka ndodhur aksident trafiku ne fshatin Dubravë përkatesisht te shkolla e Dubravës , ku të perfshire ne aksident jan 3 përsona dy nga ta jan ne gjendje te mir dhe njëri ne gjendje me te rend , qe te tre jan jasht rrezikur për jete.

SHARE