Aksident në Gllarevë (VIDEO)

Para pak çastesh ka ndodhur një aksident trafiku në fshatin Gllarevë. Sipas disa fotografive që janë dërguar te Klina info, shihet se ka dëme materiale, dhe besohet se personat e aksidentuar kanë lëndime të lehta trupore.
https://youtube.com/shorts/o2nzOqhiIWM

https://youtube.com/shorts/o2nzOqhiIWM

https://youtube.com/shorts/o2nzOqhiIWM