A u vranë pas dorëzimit? Publikohet fotografia ku pretendohet se janë pjesëtarët e Grupit të Kumanovës

Sheqerim Ahmedi i njohur si “El Cheka” ka publikuar dy fotografi ku shihen dy kufoma me veshje ushtarake dhe armë të gjata.

Sipas tij, viktimat në këtë fotografi janë Mirsad Ndrecaj dhe Samid Kastrioti.

Këto fotografi ai i ka publikuar, për të shpjeguar mënyrën, siç thotë ai, se si janë vrarë pjesëtarët e Grupit të Kumanovës. Kjo pasi që ka shumë spekulime ku thuhej se Ndrecaj dhe Rizaj (dy personat kryesorë të Grupit të Kumanovës) janë vrarë nga ushtria maqedonase pasi që janë dorëzuar.

Dëshmorët Mirsad Ndreca dhe Samid Kastrioti
Foto e cila del për her të par ne Opinion.

Mirsad Ndreca komandant “Nato” i vrar gjat luftimeve dhe jo pasi u dorzua si që than patriotët e facebookut.
Tek Mirsadi nuk egzistonte fjala “Dorzim”, ai luftoi deri momentin e fundit të jetës së tij ashtu si që bënte gjithmon bashk me shokët e tij.
Afër trupit të Mirsadit është trupi i dëshmorit Samid Kastriotit.

Lavdi dhe respekt për ata burra që u ndodhën në Lagjen e Trimave.

Foto e marur nga FB i El Cheka

SHARE