A duhet të lëvizë kryeministri pa sigurim? (VIDEO)

Ditën e djeshme vendosi të ecë në këmbë deri në zyrën e tij.

Ky gjest i kryeministrit Albin Kurtit u përshëndet nga shumë qytetarë dhe u bë edhe hit i ditës në rrjetet sociale, njofton Klan Kosova.