A do lirohet Gucati me kusht, vendos Gjykata e Apelit

Gjykata e Apelit brenda Dhomave të Specializuara ka hedhur poshtë kërkesën e avokatit të Hysni Gucatit për lirimin me kusht të klientit të tij.

Ky vendim u bë i ditur përmes një njoftimi në faqen e Dhomave të Specializuara.

“Argument: Ai i vuri në dukje këta faktorë, por zbuloi se ata nuk minonin vlerësimin e rrezikut që Gucati të pengonte procedurat dhe të kryente krime të mëtejshme ose të bënte ndalimin e vazhdueshëm të paarsyeshëm ose joproporcional në rrethana “, thuhet në vendimin e Gjykatës së Apelit.

Gjykatësi ka thënë se asnjë nga kushtet e propozuara nuk do ta bënte këtë garantojnë në mënyrë adekuate se Gucati nuk do të pengojë mbarëvajtjen e procedurave ose se ai nuk do të kryente krime të mëtejshme.

Gucati kishe kërkuar lirimin e tij me kusht për arsye shëndetësore.

SHARE