8 raste me COVID-19 sot në Klinë !

Gjatë ditës së sotme 126 pacient të shëruar dhe 250 raste të reja me COVID-19 në Kosovë, 8 prej tyre janë nga Klina !
Të prekuri në komunën tonë janë nga

GLLAREVË 1

KLINË 1

POGRAXHË 3

RIXHEVË 1

UJËMIR 1

ZABËRGJË 1

SHARE