55 raste të reja më COVID-19! në Kosovë, brenda 24 orëve të fundit

Ministria e Shëndetësisë njofton se 55 persona kanë rezultuar pozitivë me koronavirus brenda 24 orëve të fundit në Kosovë.

Gjatë kësaj periudhe janë shëruar 235 persona, si dhe ka vdekur një person.