5 raste të reja me COVID-19! në Klinë, brenda 24 orëve të fundit

Sot janë raportuar 316 raste të reja me covid, 195 të shëruar si dhe 3 raste të vdekjes në Kosovë.

Nder të prekurit më virus janë edhe 5 persona nga Klina, më saktësisht nga këto vende:

Zllakuqan 2 raste
Klinë 3 raste. /Klina.info

SHARE