5 raste të reja me COVID-19! në Klinë, brenda 24 orëve të fundit

Sot janë konfirmuar 279 raste të reja me covid, 441 të shëruar dhe 4 të vdekur.

Nder të prekurit më virus janë edhe 5 persona nga Klina, më saktësisht nga këto vende

Gjurgjevik i Madh – 1 rast.
Sferkë – 1 rast.
Klinë – 3 raste. /Klina.info

SHARE