5 raste më COVID-19! në Klinë

Sot janë konfirmuar 560 raste të reja, 678 të shëruar dhe 14 raste të vdekjes në Kosovë.

Nder të prekurit më virus janë edhe 5 persona nga Klina.
Më saktësisht nga fshati Kërnicë një rast, nga fshati Rudicë një rast, nga fshati Zllakuqan një rast dhe nga qyteti i Klinë-s dy raste. /Klina.info/