41 pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë në spitalin e Pejës

Në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës, aktualisht po trajtohen 200 pacientë me COVID-19.

Sipas njoftimit thuhet se 160 pacientë janë në Oksigjenoterapi, 8 pacientë janë në CPAP, dhe 41 pacientë ne gjendje të rëndë.

Gjithashtu thuhet se 19 pacientë janë të pranuar dhe 21 pacientë janë shëruar.