324 raste aktive me COVID-19 në Kosovë

324 raste aktive me koronavirus janë në Kosovë.

Ndërkohë, në 24 orët e fundit u regjistruan 13 raste pozitive dhe asnjë viktimë, njofton MSh,

SHARE