25 vjet nga Masakra e Dubravës, kujtohen edhe të vra** nga Klina

Sot janë bërë 25 vjet nga Masakra e Dubravës, ku kriminelët serb në mënyrë të planifikuar nga shteti serb vranë mbi 100 qytetarë shqiptarë e plagosën mbi 200 të tjerë.

Në këtë masakër kanë mbetur të vrarë edhe Agim Duraku, Bajram Berisha, Zahir Agushi, dhe Mujë Tafilaj nga komuna e Klinës.

Sot, po ashtu kujtohen më dhimbje e krenari edhe dëshmori i kombit, Qaush Fazliun, i cili pikërisht më 22 maj 1998 ra në altarin e lirisë për të mbetur emër i paharruar në historinë tonë kombëtare.