24 të arrestuar në 24 orë

Policia e Kosovës njoftoi se në 24 orët e fundit janë arrestuar 24 persona të përfshirë në disa vepra të kundërligjshme.

Gjithashtu, sipas forcave të rendit, gjatë 24 orëve ndodhën 72 aksidente në komunikacion dhe u shqiptuan 2006 gjoba.

Tutje, në raport thuhet se 16 persona janë dërguar në mbajtje

“Gjatë 24 orëve të kaluara, Policia e Kosovës gjatë realizimit të detyrave dhe autorizimeve të saj ligjore ka arrestuar 24 persona të dyshuar të përfshirë në vepra të ndryshme të kundërligjshme, janë evidentuar 72 aksidente në trafik, si dhe janë shqiptuar 2006 gjoba për kundërvajtje të ndryshme në trafikun rrugor” – thuhet në raportin e forcave të rendit.