19 raste nga Klina sot me Covid-19

59

Sot u konfirmuan 765 raste me Covid-19 në Kosovë, 193 të shëruar dhe 11 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe 19 person nga Klina, më saktësisht

Kline 9
Kpuz 1
Krushev e madhe 1
Rixheve 1
Siqeve 1
Videj 1
Zabergjë 2
Zllakuqan 2
Volljakë 1