14 raste të reja më COVID-19! në Klinë, brenda 24 orëve të fundit

Sot janë raportuar 382 raste të reja më covid, 507 të shëruar dhe 5
raste të vdekjes në Kosovë.

GLLAREVË 4 RASTE

JASHANICË 1 RASTE

KLINË 6 RASTE

PËRQEVË 1 RASTE

RIXHEVË 2 RASTE

SHARE