120 kilogramë eksploziv për ta shembur urën gjigante në Gjermani (VIDEO)

Një urë e vjetër me gjatësi 485 metra dhe e lartë 70 metra në autostradën pranë Wilnsdorfit u shemb në shtetin perëndimor të Gjermanisë, North Rhine-Westphalia.

Për shembjen e urës, u përdoren 120 kilogramë eksploziv, i cili ishte vendosur në 1 mijë e 850 pjesë të urës.

Sipas operatorit qeveritar të infrastrukturës “Autobahn GmbH”, kjo është hera e parë që një urë e tillë prishet.

SHARE