​Zvicra-partnerëve të koalicionit: Kapërceni mosmarrëveshjet

Zvicra u ka bërë thirrje partnerëve të koalicionit qeverisës që t’i kapërcejnë mosmarrëveshjet e brendshme dhe të ndërtojnë besimin, në mënyrë që të vazhdojnë me zbatimin e planit të qeverisë dhe të jetësojnë atë për të cilën janë zgjedhur.

Kështu thuhet në një deklaratë për media, të lëshuar nga Ambasada e Zvicrës në Kosovë, ku theksohet se dënojnë të gjitha përpjekjet për ta përdorur pandeminë e virusit korona për ta rrëzuar Qeverinë e ligjshme.

Në të njëjtën kohë, Zvicra u ka bërë thirrje të gjithë akterëve politikë të ndihmojnë në lehtësimin situatës.

Komunikata e plotë:

SHARE