Ndihmohen 100 familje nevojtare me pako ushqimore në qytetin e Klinës

100 familje nevojtare do të ndihmohen me nga një pako ushqimore në qytetin e Klinës.

Hoxha Blerim Musliu njofton se falë bamirësve , këto ditë, në qytetin e Klinës dhe në rrethinë janë ndihmuar 100 familje nevojtare me nga një pako ushqimore dhe higjienike në vlerën e 40 eurove.

Një gjest ky që vlenë për t’u duartrokitur.

SHARE