​Rrahje masive e shoferëve në Zagreb

Pamjet e përleshjes, e cila ishte tema kryesore në shumë rrjete sociale, tregon dy shoferët që luftojnë në një udhëkryq.

Në Novi Zagreb në kryqëzimin e rrugës ‘Republika Federale e Gjermanisë’ dhe Avenyja ‘Dubrovnik’ pati një zënkë në të cilën morën pjesë disa persona.

E gjithë ngjarja u filmua nga disa persona, dhe videot po qarkullojnë në rrjetet sociale, dhe ndezën shumë diskutime.

Dje, rreth orës 14:00, shoferi 26-vjeçar i Opel Corsa dhe shoferi 38-vjeçar i Audi ishin duke pritur në rrugë për shkak të semaforit, dhe në një moment filluan të rrahin njëri-tjetrin.

Megjithëse nuk dihet ende arsyeja e vërtetë e incidentit, dëshmitarët okularë supozojnë se arsyeja e gjithçka ishte një grindje në komunikacion për shkak të privimit të avantazhit që doli jashtë kontrollit.

Vetëm kur do të mendonit se kjo luftë po merr fund, kulmi i aksionit në të vërtetë po fillon.

Pasi u ndez drita jeshile, shoferët hynë në makinat e tyre dhe u nisën, por shoferi i Opel Corsa vendosi të “hakmerrej” për goditjet, duke goditur veturën Audi dhe menjëherë filloi “të ikën” në drejtim të ndërtesës së panairit.

Departamenti i Policisë në Zagreb ngriti një raport për kundërvajtje ndaj këtyre dy burrave, veçanërisht për sjelljen e tyre të paturpshme dhe shqetësimin e rendit publik.

Shoferi i Opel do të marrë gjithashtu një kallëzim penal për dëmtim të pasurisë.

Policia tha gjithashtu se një hetim për të gjithë incidentin ishte duke vazhduar.

SHARE