Zv.ministri i Shëndetësisë vizitoi QKMF-në në Klinë, i përgëzoi për punën me pandeminë

Zv.Ministri i Shëndetësisë, Dr.Arsim Berisha ka vizituar sot QKMF “Nënë Tereza”, në Klinë.
I njëjti ka falëndëruar punonjësit shëndetësor për punën me pandeminë, ndërsa ka përgëzuar për nisjen e vaksinimit masiv të qytetarëve.\

Ky është njoftimi i QKMF në Klinë, për këtë vizitë:

Zv.Ministri i shëndetesise Dr.Arsim Berisha sot na vizitoi dhe na falenderoi për punën tonë me pandemine Covid-19 ,dhe na pergezoi per fillimin e vaksinimit masiv te popullates se Komunes se Klinês.
Ata i uruan Drejtorit te ri Dr.Haxhi Ibishi zgjedhjen ne ketë pozite dhe ofruan gadishmerine për bashkepunim në te ardhmen ne implementimin e Mjekesise familjarë ne KPSH.
Falënderojme ministrine e shendetësise për bashkepunimin e tyre te shkelqyeshëm dhe kontributin qe kane jap per vetedijesimin e komunitetit e sidomos të rinjeve qe sot ta duan dhe te punojnë sa ma shumë per Kosoven tonë te dashur.

SHARE