Zhduket një vajzë në Pejë

Policia e Kosovës ka njoftuar se është zhdukur një vajzë në Pejë, rast të cilin në polici e ka raportuar nëna e saj.

Policia ka bërë të ditur se rasti është duke u hetuar.

“Ankuesja femër kosovare ka raportuar se vajza e sa ishte larguar nga ajo në drejtim të panjohur dhe nuk ka njohuri për vend ndodhje e saj, rasti është duke u hetuar”, thuhet në raportin e policisë.