Zhduket një vajzë në Gjakovë

Një grua në Gjakovë ka raportuar në polici vajzën e saj të zhdukur dje.

Sipas viktimës, vajza e saj është zhdukur që nga 2 shkurti, rreth orës 21:00, kur ka dalë nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Ajo ka raportuar në polici se vajzën e saj e kanë kërkuar tek familjarët por e njëjta nuk është gjetur.

Rasti po vazhdon të hetohet nga ana e policisë.

SHARE