Zhduket një femër në Skenderaj, policia nis hetimet

Policia e Kosovës ka njoftuar se një femër është zhdukur në Skenderaj.

Ankuesja ka kërkuar ndihmën e policisë.

Ndërsa, nga data 06 mars, viktima ka dalur nga shtëpia e saj dhe nuk dihet më për vendndodhjen e saj.

“Ankuesja kosovare ka raportuar se me datën e cekur viktima kosovare ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në njoftimin e PK-së,