Zhduket një djalë nga Peja, nëna e tij e raporton në Polici

Policia e Kosovës njofton se një grua ka raportuar dje se është zhdukur djali i saj,

Sipas saj, viktima me 3 nëntor rreth orës 1:15 është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e tij.

SHARE