Zbritje e madhe në “Nora Market” në Klinë dhe Vragoli

SUPER ZBRITJE në NORA MARKET!

Për nder të festës së 28 Nëntorit, Ditës së Flamurit, aksion i çmendur në NORA MARKET!

Oferta vlenë prej datës 26 Nëntor deri me 02 Dhjetor, në dy pikat, Vragoli dhe Klinë.

Mos e humbisni!